Coaching

Gente coacht in werksituaties. Soms is is het nodig iets ten positieve te veranderen in de werkrelatie of in je eigen werkprestaties. Gente coacht zowel individuele medewerkers als managers, ondernemers en besturen. Ook om tijdig onderhuidse spanningen, stroeve samenwerkingen weg te nemen en er nieuwe energie voor terug te krijgen! Misschien moet er wel wat veranderen?

Individuele coaching

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Het is fijn wanneer jij en je werkgever of collega’s goed samenwerken en mooie resultaten behalen. Maar soms knaagt er wat. Haal ik er uit wat er in zit, waar is mijn enthousiasme gebleven? Waarom verloopt de samenwerking met een collega of leidinggevende niet goed? Heb je meer uitdaging nodig of heb je het idee dat je grenzen moet stellen? Met jouw coach zul je zelf tot eigen antwoorden komen voor jouw situatie.


"Hoe staat het met de factor mens
in uw organisatie?"


Coaching voor managers, ondernemers en besturen

Heeft u het gevoel dat er veel meer in het menselijk kapitaal van uw onderneming zit? Denkt u dat er genoeg aandacht is voor de onderlinge verhoudingen, hoe zit het met de sfeer, hoe is de communicatie? Komt de creativiteit en passie naar boven in uw bedrijf? Weten de medewerkers wat de resultaten zijn en waar het bedrijf voor staat? De verhouding tussen ondernemingsraad en directie kan beter? Gente biedt ervaring, expertise, structuur en een klankbord. Coaching is maatwerk want uw vraag is uniek en daar past Gente haar coachingsaanbod op aan. 
In een eerste kennismakingsgesprek verkennen we samen de coachvraag en leg ik je graag uit hoe we het aan gaan pakken en wat de kosten zullen zijn. Bel gerust vrijblijvend voor informatie.